01-f0ca40220368a4423823a94ad0a01a2d.jpg
Detail
 

Omschrijving

De bestaande hoekwoning is voorzien van een uitbreiding aan de achterzijde en een plantenkamer aan de zijkant. De serreachtige uitbreiding is over de gehele lengte voorzien van een lichtstaat. De glazen schuifwand is volledig te openen waardoor de ruimte in zijn geheel onderdeel van de tuin wordt. De richting van het hellende dak vergroot de verbinding met de tuin. De plantenkamer is geheel voorzien van een glazen dak en zal gebruikt worden voor het opkweken en overwinteren van planten.

Type:  Particuliere woning, uitbreiding
Status:  Opgeleverd september 2011
Aannemer:  Biologische-Bouw Collectief bv, Riel
Adviseurs: - Ingenieursbureau Van Maris (Constructeur)

single houses woningen particulier realised projects gerealiseerde projecten