ACCamera_1_b-copy-921275a728732ce8ce361b1e73b2e66d.jpg
verdiepingsvloer
20141008_175452.jpg
2015-07-04 00.15.35.jpg
bouwplaats
gootrand
Interieur
plint
voorgevel
 

Omschrijving

Voor twee families is er een ontwerp gemaakt voor een geschakelde woning met 2 bouwlagen in de woonplaats lent (gemeente Nijmegen). Deze twee-onder-een-kapwoning is ontworpen met de gedachte aan een open contact met de buren maar toch een gepaste individuele zelfstandigheid voor de toekomstige bewoners.

Type:  Twee-onder-een-kapwoning
Status:  gereed eind 2015
Aannemer:  Biologisch Bouw Collectief
Adviseurs:  P. Van Zijl - Constructeur

 

 

Media:  
Publicatie      Vakblad "Houtwereld", 29-04-2016

CPO / Communities collectief particulier opdrachtgeverschap / woongroepen healing architecture helende architectuur