VO-18-09-03---Picture8-z-logo-6d54a7b3c660798bcc17f8e2a4a4620b.jpg
VO-18-09-03---Picture7-z-logo.jpg
L1050261.jpg
L1050259.jpg
DO-18-10-04-1.jpg
 

Een ecologische woning in een ander jasje: 'een ecologische schuurwoning'. Eenvoud van vorm, materialen en detaillering zijn belangrijke uitgangspunten bij deze ontwerpvraag. Door grote verschillen in het programma van de begane grond en 1e verdieping is het idee ontstaan om de kap schuin te laten lopen, hierdoor worden m3 bespaard. De wanden bestaan uit HSB met houtvezelisolatie en worden afgewerkt met tradtionele houten delen. Het dak wordt tevens geisoleerd met houtvezelisolatie, het kaphout komt in het zicht en de toplaag bestaat uit sedum. 

Type:  Woonhuis
Status:  Ontwerpfase
Aannemer:  n.b.
Adviseurs:  n.b.
Projectteamlid:   Nick van Dijke
   

Residential individuals Woningen particulier