1-jpg-bbfd018758d8d9f058d11a385cdbc712.jpg
4_01.jpg
gevel-1.jpg
3-jpg.jpg
5-jpg.jpg
Opgewerkt.jpg
 

De bestaande bedrijfshal wordt gesloopt. Hiervoor in de plaats komt een compleet nieuwe bedrijfshal. Deze hal gaat een stuk groter worden, mede doordat er een extra verdieping in komt. In de nieuwe bedrijfshal komt een kantoor, kantine, magazijn, werkplaats, en verschillende opslagruimtes. De constructie bestaat uit een stalen kolommen structuur met gelamineerde houten liggers. Het geraamte wordt afgewerkt met cellenbeton en vervolgens met metselwerk, rockpanel en houten delen. De bedrijfshal kenmerkt zich daar de mooie gebogen vorm in het dak en de sprekende glazen pui.

Doormiddel van de gelamineerde liggers en houten balustrades, wordt er een aangename sfeer gecreëerd, die invloed heeft op de werknemers en de uitstraling van het bedrijf.  

Type:  Verbouwing
Status:  Ontwerpfase
Aannemer:  n.b.
Adviseurs:  Douma adviesburo
Projectteamlid:   Nick van Dijke
   

Non-residential building Utiliteitsbouw