Team


Het team van Van Laarhoven Combinatie Architecten bestaat momenteel uit vier medewerkers, aangevuld door één of twee stagiaires.

 

 

Huub van Laarhoven

Architect/Directeur

 

Biografie
Huub van Laarhoven (1951) is al bijna 50 jaar op de bouwplaats te vinden. Als zoon van een timmerman maakte hij al op jonge leeftijd kennis met het vak. Na enkele jaren praktijkervaring als timmerman en het starten van een eigen architectenbureau (1974) besluit hij door te studeren voor architect. In 1983 studeert hij af aan de Technische Hogeschool Delft (tegenwoordig Technische Universiteit Delft) in de richting Architectuur, stedenbouw en landschap.
Om zijn ideeën over architectuur optimaal te kunnen vertalen naar een maakbaar gebouw volgt hij in 1987 de aannemersopleiding. In 1993 start hij een bouw- en ontwikkelingsbureau dat tot 2000 zou bestaan. Na die tijd richt hij zich volledig op zijn Architectenbureau en zoekt steeds naar samenwerkingsverbanden om zijn bezielde ontwerpen te realiseren. Tevens verdiept hij zicht verder in helende architectuur en gezonde, ecologische materialen.

 

 

 Nick van Dijke

Bouwtechnisch ontwerper

 

Biografie
Nick van Dijke (1992) is na zijn studie begonnen als technisch tekenaar bij Van Laarhoven Combinatie Architecten. Hier verzorgt hij het tekenwerk van schets- t/m uitvoeringstekeningen. Tijdens dit tekenproces maakt hij bestekken, begrotingen, visualisaties en begeleid hij stagelopers. Het meest interessant aan zijn werk vindt hij het detailleren van hernieuwbare bouwsystemen (kalkhennep, stro, mycelium, etc.). Het overleggen met aannemers, gemeentes, leveranciers, constructeur, etc. is hierin een belangrijk onderdeel. In de toekomst wil hij zichzelf verder ontwikkelen op het gebied van architectuur.

 

 

 

 

Tineke Wassink

Administratie en onderwijs

 

Biografie
Tineke Wassink (1956) heeft na haar studie lichamelijke opvoeding te Arnhem de leraaropleiding kunst te Tilburg gevolgd. Als beeldend kunstenaar en met haar onderwijs achtergrond geeft ze vorm aan het opzetten van onderwijs en ondersteunt ze in het creatieve proces.

 

 

 

Mirte van Laarhoven

Interieur en Landschap


Biografie
Mirte van Laarhoven (1986) is na de afronding van haar studie architectonische vormgeving aan de Rietveld Academie haar masterprogramma gestart in landschapsarchitectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Tijdens haar bachelor op de Rietveld vormde landschapsontwerp in combinatie met interieur haar hoofdrichting. In haar uitwisseling aan Pratt Institute, New York is met name natuur in steden een belangrijk onderwerp gaan vormen in haar leven en studie. Mirte’s interesse in uitersten op haar vakgebied (in schaal, materiaal en denkbeelden) maken haar een veelzijdige ontwerper. Hierbij draagt haar achtergrond in de kunsten in grote mate bij aan haar werkt als landschapsontwerper.