VO-18-09-03---Picture8-z-logo-6d54a7b3c660798bcc17f8e2a4a4620b.jpg
VO-18-09-03---Picture7-z-logo.jpg
L1050261.jpg
L1050259.jpg
DO-18-10-04-1.jpg
 
An ecological home in a different way: 'an ecological barn house'. Simplicity of form, materials and detailing are the base of this design question. Due to large differences in the program of the ground floor and the first floor, the idea has arisen to slant the roof, to save m3. The walls consist ouit of HSB with wood fiber insulation and are finished with traditional wooden parts. The roof is also insulated with wood fiber insulation, the beams are visible and the top layer consists out of green.
Type:  Private dwelling
Status:  Design
Contractor:  n.b.                          
Advisors:  n.b.
Team member:   Nick van Dijke
   

Residential individuals Woningen particulier