The existing industrial building is going to be demolished. A completely new company hall will replace this. This hall is going to be a lot bigger, partly because there is an extra floor. An office, canteen, warehouse, workshop and various storage areas will be built in this new company hall. The construction consists out of a steel column structure with laminated wooden beams. The skeleton is finished with masonry, Rockpanel and wooden parts. The industrial hall is characterized by the beautiful curved shape in the roof and  glass facade

Because of the laminated beams and wooden balustrades, a pleasant atmosphere is created, which affects the employees and the appearance of the company.

Type:  Expansion
Status:  Design
Contractor:  n.b.                          
Advisors:  n.b.
Team member:   Nick van Dijke

Non-residential building Utiliteitsbouw